Rychlé večeře /

Recepty v této knize jsou hotové a připravené k servírování za méně než 30 minut nebo jsou za tuto dobu připravené a pak se již samy bez dalších starostí pečou v troubě.

Hlavní autor: Schinharl, Cornelia
Další autoři: Schütz, Anke, 1963-, Habartová, Hana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vašut, 2017
Vydání: České vydání první
Edice: Jak na to (Jan Vašut)
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Recepty v této knize jsou hotové a připravené k servírování za méně než 30 minut nebo jsou za tuto dobu připravené a pak se již samy bez dalších starostí pečou v troubě.
To je základní předpoklad pro to, aby si všichni pochutnali a nepřekvapila vás ani nečekaná návštěva. Použijete-li ty správné suroviny a dobré kuchyňské pomocníky, během chvilky si pochutnáte na lehkých salátech, různých těstovinách, ale i na dobrém mase a rybách, křupavé pizze nebo šťavnaté omeletě. Abyste měli jídlo uvařené opravdu rychle, najdete zde i pár nejlepších triků a tipů, jak ušetřit ještě trochu času během přípravy i vaření. Často jsou to totiž maličkosti, které z "normální" večeře udělají tu rychlou. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Popis jednotky: Obálkový podnázev: bleskové rande na talíři
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN: 9788072369348