Cooking with Fernet Branca /

Groteskní román, v němž se v Toskánsku střetne neobvyklá dvojice emigrantů: anglický spisovatel-kulinář a postsovětská hudební skladatelka. Gerald je cynický pisatel biografií a originální kuchař-amatér, "příšerná Marta" skládá úspěšnou hudbu k filmům. Oba žijí jako sousedé na pahorku v To...

Celý popis

Hlavní autor: Hamilton-Paterson, James, 1941-
Médium: Kniha
Jazyk: Anglicky
Vydáno: London : Faber and Faber, 2004
Vydání: 1. publ
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Groteskní román, v němž se v Toskánsku střetne neobvyklá dvojice emigrantů: anglický spisovatel-kulinář a postsovětská hudební skladatelka. Gerald je cynický pisatel biografií a originální kuchař-amatér, "příšerná Marta" skládá úspěšnou hudbu k filmům. Oba žijí jako sousedé na pahorku v Toskánsku a přestože se neustále osočují, škodolibým osudem jsou nuceni k různým společným dobrodružstvím, což vydrží jen díky hojné konzumaci fernetu. Bláznivý román je okořeněn černým humorem a představuje Toskánsko opravdu netradičně.
Fyzický popis: 296 s. ; 20 cm
ISBN: 0-571-11091-6 :