Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni /

Hlavní autor: Mikeš, Vladimír, 1950-2007
Další autoři: Johanus, Václav, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dokořán, 2008
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé čtenáře

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
319000254190 254190 64 (neuvedeno) Dostupné 18x

Pobočka Mšeno

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
319000254191 254191
ŠE
ŠE 64 (neuvedeno) Dostupné 4x