Bylinky a koření : zdraví z přírody v naší kuchyni : podrobný lexikon od A do Z : pěstování, sklízení a konzervování : více než 120 receptů /

Hlavní autor: Zacker, Christina, 1954-
Další autoři: Bezděková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Ikar : 2006
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Pobočka Šumava

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
319000245071 245071
ŠU
ŠU 641.5 (neuvedeno) Dostupné 2x