Všechno o jídle : světová encyklopedie : [1500 druhů přísad a jak je používat] /

Hlavní autor: Igram, Christine
Další autoři: Amchová, Alena, Baxter, Steve, Svobodová, Štěpánka, Brdičková, Eva
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Fortuna Print, 2006
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Pobočka Kokonín

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
319000244979 244979
KO
KO 641.5 (neuvedeno) Dostupné 2x