Ovečka Shaun oslavuje (Ella & Max, 2017)
Ovečka Shaun dětem představí různé svátky a na obrázcích si můžete prohlédnout, jak je spolu s ostatními kamarády slaví. Najít mezi nimi právě ovečku Shaun není vůbec jednoduché.