Zrušené zásnuby - Scott, Amanda, 1944- (Orchidej, 2018)
Jenny Easdalová je připravena smířit se se svým osudem. Souhlasila, že se provdá za muže, jehož nikdy nebude milovat - ale ještě předtím se vydá zažít poslední dobrodružství. Doprovází skupinu kočovných umělců a poznává svět opojné svobody. A potom se, příliš brzo, ocitá v nebezpečí. Ohrožuje ji tajný pomstychtivý plán politického spiknutí a muž, který přijel, aby ji odvezl domů. Sir Hugh Douglas, jehož povinností je vrátit se se vzpurnou nevěstou svého bratra, není připraven na to, že Jenny je důvtipná a odvážná, a její uhrančivé oči zapůsobí na jeho srdce bojovníka. Zatímco si veselí minstrelové hrají na dohazovače a mezi Hughem a Jenny to začíná jiskřit, schyluje se ke spiknutí proti Skotsku.