Pravda o tobě - Lewis, Susan, 1956- (Ikar :, 2015)
Život Lainey je na první pohled velmi idylický. Má dvě krásné děti a úspěšného manžela. Skutečnost je trochu odlišná. Hledá svého biologického otce a kořeny v Itálii a kolem manžela se začne rojit spousta otazníků.