Alfred Kropp : pečeť krále Šalamouna - Yancey, Rick (Albatros, 2011)
Alfred Kropp je pro spolužáky loser, přerostlý nemotorný teenager, ale ani oni, ani on sám netuší, že zdědil mimořádné schopnosti. Nikdy neslyšel o pečeti krále Šalamouna a tajné schránce, v níž po tisíce let byli uvězněni démoni, až do té doby, kdy byl unesen. Proti své vůli se ocitl na Sahaře a čelí s agenty AIPAJ samotnému peklu. Musí dokázat nejen sobě, ale lidem, kteří do něj vkládají naděje, že v největším nebezpečí je schopen překonat sám sebe. Nejde o nic menšího než o záchranu světa!