Zvuk slunečních hodin - Andronikova, Hana, 1967-2011 (Euromedia Group :, 2001)
Děj románu se odehrává v Baťově Zlíně, v Indii a v Americe. Hlavní osou románu je milostný příběh Tomáše Kepplera a židovky Ráchel viděný očima jejich syna Daniela.